A külvilágból szóló hang

A külvilágból szóló hang

A kormány és a tiltott szerencsejáték

2015. június 26. - Proces Verbal

 

Most szembesültem azzal, hogy a kedvenc póker oldalam elérhetőségét a NAV ideiglenesen, 90 napra felfüggesztette tiltott szerencsejáték szervezés miatt. Hát köszi! Amúgy azt hallottam, hogy ez szembemegy az uniós szabályozással, és már sokan be is perelték a magyar államot. Sebaj, majd a közpénzekből megfizetik a kártérítést. Biztos rengeteg felesleges pénz gyűlik össze az adókból, hogy ilyenekre is lehet költeni.

Ugyanakkor a kormányunk ezzel is üzent nekünk, játékosoknak. Lefordítom ékes magyar nyelvre. Akik csak szórakozásból űzik ezt a játékot, azoknak úgy szól az üzenet, hogy nagy ívben le vagy szarva. Akik viszont "professzionálisan," vagyis biztosítani tudják ebből a megélhetésüket, azoknak úgy szól, hogy ne is gondold, hogy külföldről hozol haza pénzt és nem adózol utána, inkább dögölj meg és úgy ne fizess adót vagy húzz a picsába!

Köszönjük a jókívánságokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://procesverbal.blog.hu/api/trackback/id/tr467575248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása