A külvilágból szóló hang

A külvilágból szóló hang

A bevándorlók ügyének margójára II.

2015. június 20. - Proces Verbal

 

A Fidesz honlapján olvastam, hogy 2014-ben még csak nagyjából 42000 bevándorló volt az országban, de most már több mint 58000-en vannak. Én nem tudom felmérni, hogy ez mekkora problémát jelent az országnak, de feltehetően ez a szám valahol 50000 körül átlépett egy tolerancia határt. Ezt csak azért gondolom, mert tavaly a 40000 még olyannyira senkit sem érdekelt, hogy hallani sem lehetett róla. Most viszont mást se hallani. Most már kerítés is kell. De tényleg azt hisszük, hogy ez a kérdés a bevándorlókról szól?

Ugyan. A bevándorlókkal kapcsolatos problémakőrből egy dolog látszik világosan, mégpedig az, hogy a Fidesz propaganda-gépezete nem halt meg tavaly ősszel, csak pihent. Lehet, hogy a sok választás után szabadságra mentek. Most viszont újra bebizonyították, hogy még mindig ők a legjobbak. Hol van már a tavalyi hó? Ki emlékszik még az internetadóra vagy arra, hogy egy szem (Sam) amerikai diplomata könnyedén és mosolyogva leiskolázta a magyar kormányt? Hol vannak a tüntetések? Ha vannak is, már senkit nem érdekel. És hol van már Vida Ildikó? Ha jól tudom, ugyanott. 

Szóval ismét átvették az irányítást és újra ők tematizálják a politikát. Kezdődött a vasárnapi zárva-tartással, most meg a bevándorlókkal feltették a pontot az i-re. Ez egy igazi gyöngyszem. Kit érdekel már a korrupció vagy az alapvető strukturális problémák, amikor elözönlenek minket a bevándorlók. A recept nagyon egyszerű, mégis csodálatosan hatékony. Keressünk egy új veszélyforrást, mutassunk fel egy új ellenséget, és máris újra lehet egyesíteni a tábort. Már azt is tudjuk, hogy már a 20 éves magyar prostituált is tudja, hogy veszélyben vagyunk, mert a bevándorlók elveszik a munkát előlünk. (Csak zárójelben merem megjegyezni, hogy engem speciel nem zavarna, ha ez a szakma színesedne egy kicsit.) Ha ez így megy tovább, a bevándorlók még a közmunka programból is ki fogják szorítani a magyarokat.

Az is nagyon jellemző a magyar politikai életre, hogy úgy tűnik, egyedül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tudott bármit is felmutatni a Fidesz kampánnyal szemben...Lehet, hogy el kellene kezdeni komolyan venni őket?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://procesverbal.blog.hu/api/trackback/id/tr857558790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása