A külvilágból szóló hang

A külvilágból szóló hang

Internetadó, avagy a jövő záloga

Világ vezetői! Vigyázó szemetek Budapestre vessétek!

2014. október 29. - Proces Verbal

         Külön élmény realizálni a történelmi pillanatot a jelenben. Íme ez a kis ország, melyet évszázadok óta kihasználnak, kirabolnak, manipulálnak, de most viszont... Kis hazánk bátor vezetői világforradalmat indítottak el. Sokan még nem értik. Én is csak most értettem meg. Akárki is találta ki az internetadót, a végén úgyis kiderül, hogy Orbán Viktor volt. A mi Viktorunk. Ő azonban, mint, minden nagy kaliberű vezető szerényen meghúzódik a háttérben. A magyar géniusz testesült meg ebben a kis emberben, aki rettenthetetlen bátorsággal vezet minket egy szebb jövő felé.

         Magyarország legutóbb akkor csinált történelmet, amikor Horn Gyula lebontotta a Vasfüggönyt, vagyis kiengedték a kelet-német menekülteket. Akkor a félvilág elismeréssel adózott Horn Gyulának és az országnak. A mostani pillanat azonban még ennél is jelentőségteljesebb. Ugyan az elismerések még nem jönnek, mert ma a világ vezetői bizonytalanok, neadjisten gyávák, de mindenképpen félnek a változástól. Ettől függetlenül biztosra vehetjük, hogy most, ebben a pillanatban, a világ minden vezetője irigykedve tekint Orbán Viktorra. Ne gondoljuk azt, hogy másnak, máshol ez még nem jutott az eszébe. Egyszerűen arról van szó, hogy nincs elég vér a pucájukban. De előbb-utóbb úgyis követni fognak minket. Én a kormány helyében már most szabadalmaztatnám vagy valamilyen módon levédetném az ötletet. Persze, lehet, hogy ez már meg is történt. Mindenki nekünk fog fizetni az egész világon Az internetadó fokozatos terjedésével párhuzamosan Magyarország a világ vezető gazdasági hatalmává válik. Mindez rövid időn belül már megfogható lesz, méghozzá abban, hogy a külföldi befektetők ismét egyre nagyobb számban vásárolnak majd magyar államkötvényt, és a BÉT papírja is egyre keresettebbek lesznek. A világ jelenlegi hatalmasságai, az olaj-lobbi, a zsidó lobbi, a kommunisták, a Vanderbilt-csoport, a gyíkemberek pedig fokozatosan visszaszorulnak.

           Mi, magyarok pedig ismét szabadok és függetlenek leszünk. Nem kell majd félnünk a holnaptól és a hónap végétől. 100%-os rezsicsökkentés lesz. Mindenkinek lesz majd 4, talán 8 kereke, 3 szobája és 12 gyereke. És nem kell majd egész nap a monitor előtt ülnünk, ismét megindul a párbeszéd az emberek között, hiszen nem azzal lesznek elfoglalva egymás társaságában, hogy a telefonjaikat nyomkodják. Újra valódi közösség lesz, és mi magyarok igazi családdá válunk, ahol mindenki tiszteli és szereti egymást. A magyar nép hosszú hányattatásainak véghez közeledünk.

       A jövő most kezdődik. Orbán Viktort 10 éven belül a világ elnökévé választják, mi meg majd jól megkoronázzuk a Duna jegén, vagyis visszaállítjuk a szakrális egyensúlyt a világban, mert onnantól kezdve a Szent Korona fogja uralni az egész világot. A király visszatér, és az egész emberiséget vezeti majd a Paradicsomba. Ez a mi igazi világtörténelmi szerepünk és feladatunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://procesverbal.blog.hu/api/trackback/id/tr316843505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása